Bij K3Delta zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die willen samenwerken met de beste mensen aan bijzondere projecten op de mooiste plekken in Nederland.

Content Paragraphs

Werken in een veelzijdig familiebedrijf

K3Delta is een begrip als het gaat om het winnen van grondstoffen. Al ruim 90 jaar lang zijn wij actief in het winnen en verwerken van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we onmisbare grondstoffen voor de Nederlandse bouwsector. Maar we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. Door de zandwinning creëren we onder andere waterrijke natuur- en recreatiegebieden en werken we aan hoogwaterveiligheid.

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie. Een familiebedrijf in hart en nieren. Met alle ondernemingen en een verscheidenheid aan specialisaties in huis zou je denken dat er grote verschillen zijn. Niets is minder waar, want uiteindelijk werken we letterlijk en figuurlijk samen.

Staat jouw droombaan er niet bij? Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Paul van Hoeven (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl. Of vul het open sollicitatieformulier in via de button.

Stage lopen en afstuderen bij K3Delta

Bij K3Delta vind je een diversiteit aan mensen en disciplines. Er is veel kennis en ervaring in huis, die we graag met jou delen. Maar we leren ook graag van jou. Heb je interesse om stage te komen lopen of een afstudeeropdracht te doen? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Stuur daarvoor een e-mail naar Paul van Hoeven (HR-adviseur): werkenbij@k3.nl

In het filmpje vertelt Joris hoe hij zijn monteursstage ervaart bij de Lingemeren.

Maak kennis met onze collega’s

Wat vinden onze collega's van het werken bij K3Delta? Lees hier hun verhalen en laat je inspireren. 

Jos van Dillen (monteur): "Ja, je krijgt smerige handen, maar de vrijheid die je hier hebt, is ongelooflijk fijn. We werken samen in een klein en hecht team. Elke dag is het een verrassing wat je tegenkomt. Dan is er bijvoorbeeld ineens een lager of rol kapot. Deze moet ik direct repareren of vervangen om te voorkomen dat de installatie stil ligt. Het kan dus best hectisch zijn, maar ik zeg altijd ‘rustig blijven en vooraan beginnen’. Het mooie aan K3Delta vind ik dat je altijd jouw eigen ideeën kwijt kunt. Én dat er ook iets mee wordt gedaan. Zo blijf je zelf ook creatief in het zoeken naar oplossingen.”

Monique Vernooij (verkoop binnendienst K3Delta)“Bij de verkoop binnendienst ondersteun ik de verkoop. Ik maak offertes en orders, en doe de verkoop van kleinere partijen. Het contact met collega’s en klanten is het leukst. Gezellig om de collega’s op de locaties ook te spreken. Dan hoor je ook hoe het daar reilt en zeilt. Er zijn eigenlijk geen dingen die ik niet leuk vind aan mijn werk. Ik doe het allemaal met plezier.”

Lees hier het verhaal van Monique.

Anton Franken (hoofd laboratorium)“Samen met mijn directe collega Erik Janssen van de Laak die op het centrale lab te vinden is, zorg ik voor de controles en analyses van het zand en grind dat we winnen en maken. Erik heeft zijn vaste werkplek in het lab terwijl ik altijd onderweg ben en de locaties bezoek. Zonder kwaliteit, geen verkoop zeg ik wel eens. Ik zie ons werk als iets essentieels in het hele proces. Onze afdeling levert niet direct iets op, maar we kunnen niet zonder."

Lees hier het verhaal van Anton. 

Paul Neijndorff (monteur): "Creatief en technisch denkvermogen vind ik het leukste aan mijn werk. Je probeert eventuele storingen op een snelle maar fatsoenlijke manier op te lossen. Een oplossing komt er altijd. ‘Kan niet’, bestaat niet in dit vak. Lukt het linksom niet, dan probeer je het rechtsom. Desnoods bel ik iemand op om even te sparren. Als team proberen wij van iedere dag iets leuks te maken. De lol met elkaar en de uitdagingen waar we met elkaar oplossingen voor vinden maakt dat de dagen omvliegen.”

Lees hier het verhaal van Paul.

Philipp Eis (locatiebeheerder): “Het leukste aan mijn werk is de afwisseling. Iedere dag is anders. Alle weersomstandigheden maken we mee. Laatst met die stormen hield ik mijn hart wel vast. Op zondag ben ik even langsgereden om te kijken of alles er nog stond. Gelukkig was dat het geval. Het is lastig om nieuwe mensen te krijgen die met hun handen bezig willen zijn en buiten willen werken. Ik geniet juist van het buiten werken. Je zit middenin de natuur. Thuis woon ik ook aan het water."