Efficiënt werken en daarmee kosten besparen bij jouw project. Dan is goed meetwerk waar je mee verder kunt essentieel. Wat wij doen, is complete metingen uitvoeren en uitwerken zodat jij verder kunt met jouw project. Alle hoogtes, dieptes en volumes kunnen we meten, zowel op het water als op het land. 

Ons doel? Wij brengen de werksituatie nauwgezet in beeld. Daarmee zorgen we dat jij tijdig de juiste gegevens krijgt waar je mee verder kan.

Content Paragraphs

Onze meetdienst als schakel binnen de uitvoering van projecten

Onze hydrografische survey brengt de voortgang nauwgezet in beeld. Hiervoor heeft onze meetdienst de beschikking over een multibeam peilboot, een drone en andere meetapparatuur. Op deze manier kunnen we de bodem zowel onder als boven water nauwkeurig opmeten. De geregistreerde data verwerken we vervolgens in terreinmodellen die de basis zijn voor cartografie en volumebepalingen. Hiermee kun je jouw project waar nodig bijsturen.

Hydrografische surveyor Bob Mekking: “Door de nauwkeurige metingen waarborgen wij de kwaliteit van projecten.”

Complete resultaten

De meetgegevens werken we uit in het surveysysteem. Met de software PDS2000 brengen we de metingen in kaart. De opdrachtgever krijgt de resultaten in de vorm van digitale modellen en kaarten. Zo kan jij snel weer verder kan met jouw project. 

We zijn je van dienst bij uiteenlopende meetopdrachten

Onze meetdienst kan onder meer zorgen voor controlemetingen bij baggerwerken in havens, peilingen voor onderhoud aan kanalen en rivieren. Maar ook het bepalen van het aantal kubieke meters van grondstoffen als zand bij herinrichtingswerkzaamheden. 

Compleet pakket ontzorgt jou van a tot z

De meetdienst van K3Delta biedt een breed pakket aan meetwerk. Alle hoogtes, dieptes en volumes kunnen we meten, zowel op het water als op het land. Dat doen we met onze multibeam peilboot, een drone en andere meetapparatuur.

Voordelen meetdienst K3Delta

  • Onze peilboot is compact genoeg om overal te komen en groot genoeg voor open water. We vervoeren de peilboot op een trailer waardoor onze hydrografische survey snel en flexibel inzetbaar is.
  • Uiteraard beschikken we over de juiste apparatuur. Deze apparatuur is gekwalificeerd om naar de normen van Rijkswaterstaat te mogen peilen.
  • Kwaliteit staat voorop. Voordat we van start gaan, brengen we jouw vraag goed in beeld en gaan op pad met het juiste materiaal. We starten met een inmeting, doen waar nodig een tussentijdse meting en sluiten af met een uitmeting. De resultaten ontvang je compleet in digitale modellen en kaarten. Zo weten we zeker dat jij de resultaten krijgt die je nodig hebt om jouw project verder te brengen.
  • Onze hydrografisch surveyor, Bob Mekking, heeft hydrografie gestudeerd aan het Maritiem Instituut Willem Barentsz op Terschelling. Daardoor heeft hij een uitgebreide theoretische achtergrond heb. Bij het meetwerk kan hij sneller inspelen op veranderingen of problemen. Dat maakt dat we snel en efficiënt kunnen werken.
Meer weten over onze meetdienst?
Paragraphs

Bob Mekking

Hydrografisch surveyor