Dienstverlening

We kunnen meer dan je van dienst zijn met het leveren van zand en grind. Met ons materieel kunnen we ook maatwerk uitvoeren voor diverse herinrichtingswerkzaamheden in het water en op het land.

Content Paragraphs

Nat grondverzet

Met ons materieel voeren we maatwerk uit voor diverse herinrichtingswerkzaamheden in het water en op het land; het natte grondverzet. Op jouw project verzorgen wij graag het opspuiten van zanddepots en bouwterreinen en nat reconstructiewerk van winplassen, zoals het afwerken van onderwatertaluds. We hebben diverse zandzuigers die we kunnen inzetten voor nat grondverzet. 

Meetdienst als schakel binnen de uitvoering van jouw project

Efficiënt werken en daarmee kosten besparen bij jouw project. Dan is goed meetwerk essentieel. Wat wij doen, is complete metingen uitvoeren en uitwerken zodat jij verder kunt met jouw project. Alle hoogtes, dieptes en volumes kunnen we meten, zowel op het water als op het land. Hiervoor heeft onze meetdienst de beschikking over een multibeam peilboot, een drone en andere meetapparatuur. De geregistreerde data verwerken we vervolgens in terreinmodellen die de basis zijn voor cartografie en volumebepalingen.