Producten

Bij K3Delta winnen, verwerken en leveren we zand en grind. Voor elke gewenste toepassing in de industrie, bouw, sport en recreatieve sector. Al ruim 90 jaar lang. We mogen dus best zeggen dat we verstand hebben van zand. Expertise die we graag voor jou laten werken.

Content Paragraphs

Title
Producten

Text

Van asfaltzand tot betongranulaat. En van sport- en spelzand tot grind; we kunnen een uitgebreid assortiment producten leveren. Heb je specifieke wensen? Wil je meer weten over prijzen en snelle levering? Of meteen bestellen? Bel naar 024 - 348 88 00 of stuur een e-mail naar verkoop@k3delta.nl.

Verkooplocaties

We leveren de producten vanaf onze winningslocaties, of vanaf een van onze op- en overslaglocaties. Want we winnen misschien niet bij u om de hoek, maar met ons uitgebreide transport-, op- en overslagnetwerk leveren we onze producten snel door heel Nederland. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Alleen de beste kwaliteit

We gaan alleen voor de beste kwaliteit zand- en grindproducten. Dat zeggen we, dat doen we. Onze certificaten en Declaration of Production geven jou die garantie.

Dienstverlening

We kunnen meer dan je van dienst zijn met het leveren van zand en grind. Met ons materieel kunnen we ook maatwerk uitvoeren voor diverse herinrichtingswerkzaamheden in het water en op het land. En met onze meetdienst zijn we jouw partner voor de beste meetresultaten. 

Nat grondverzet

Met ons materieel voeren we maatwerk uit voor diverse herinrichtingswerkzaamheden in het water en op het land; het natte grondverzet. Op jouw project verzorgen wij graag het opspuiten van zanddepots en bouwterreinen en nat reconstructiewerk van winplassen, zoals het afwerken van onderwatertaluds. We hebben diverse zandzuigers die we kunnen inzetten voor nat grondverzet. 

Meetdienst als schakel binnen de uitvoering van jouw project

Efficiënt werken en daarmee kosten besparen bij jouw project. Dan is goed meetwerk essentieel. Wat wij doen, is complete metingen uitvoeren en uitwerken zodat jij verder kunt met jouw project. Alle hoogtes, dieptes en volumes kunnen we meten, zowel op het water als op het land. Hiervoor heeft onze meetdienst de beschikking over een multibeam peilboot, een drone en andere meetapparatuur. De geregistreerde data verwerken we vervolgens in terreinmodellen die de basis zijn voor cartografie en volumebepalingen.