Bij K3Delta Zand & Grind kijken we graag naar de toekomst. Maar terugkijken is ook goed om te doen! Juist dat geeft energie om met onze projecten ook in de toekomst meerwaarde te blijven creëren voor de omgeving. Daarom gaan we in het jaaroverzicht van K3 - waar we als K3Delta Zand & Grind onderdeel van zijn - even terug naar afgelopen jaar. Veel kijkplezier! 

Headerfoto: Ardito | Jan Evert Zondag

Middle section

Klik op de button hierboven om het jaaroverzicht direct te bekijken of lees hieronder eerst wat je kunt verwachten. 

Terugkijken in 7 thema's

Het jaaroverzicht is maar een kleine greep uit de hoogtepunten van 2023 van de K3 organisatie. In het jaaroverzicht komt het werk van K3 en haar ondernemingen naar voren. Zie bijvoorbeeld hoe snel het werk gaat in de Gendtse Waard. Ook maakten we een video over het elektrificeren van onze zandzuigervloot. Organiseerden we een open dag in de Havikerwaard (De Steeg) en leidden we leerlingen rond op het installatieterrein van onze zandwinning in de Bemmelse Waard. Scroll op desktop, tablet of smartphone door het jaaroverzicht waarin deze thema’s centraal staan:

  1. Ruimte voor ontwikkeling
  2. Biodiversiteit
  3. Kijken naar morgen
  4. Oog voor de omgeving
  5. We houden graag contact
  6. Kennismaken, opleiden en ontwikkelen
  7. Samenwerken zit in onze natuur

Mooie projecten maken door zand- en grindwinning

Dat is waar we bij K3Delta graag elke dag aan werken. Door de winning van zand en grind kunnen we de bouwsector van belangrijke grondstoffen voorzien en creëren we tegelijkertijd nieuwe natuurgebieden en zorgen we voor hoogwaterveiligheid. Daarmee dragen we bij aan een fijne leefomgeving. Want voor wat de natuur ons geeft, geven we graag iets terug. En dat al ruim 90 jaar! 

Hartelijk dank voor de prettige samenwerking in het afgelopen jaar! Zonder deze samenwerking waren al deze ontwikkelingen niet mogelijk geweest. De resultaten geven ons nóg meer energie om ook in 2024 weer hard te werken aan mooie plannen. Samen met onze partners, de omgevingen en alle anderen die daarbij betrokken zijn.