Ben jij een ervaren zuigermachinist en wil je werken op de mooiste plekken in Nederland? Dan horen we graag van je! Als zuigermachinist bij K3Delta maak je onderdeel uit van een gedreven team. Je werkt op het water waar je alle vrijheid hebt. 

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Als machinist ga je aan het werk op één van onze zuigers waarmee we zand en grind winnen. Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van het zuigwerk en je houdt de zand- en grindvoorraad op peil. Je zorgt voor de uitvoering van projecten zoals het aanleggen van plassen en nevengeulen. Ook doe je het dagelijks onderhoud op en rond de zuiger en voert, eventueel samen met een monteur, reparaties uit. 

Wij bieden jou:

 • een uitdagende functie met veel zelfstandigheid op mooie buitenlocaties, veelal in het rivierengebied, maar ook daarbuiten;
 • een informele en prettige werksfeer in een klein en professioneel team binnen een ondernemend en groeiend bedrijf; 
 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (studiemogelijkheden) en vitaliteit;  
 • de cao bouw en infra is van toepassing; 

 • een goede pensioenvoorziening volgens het BpF bouw en infra.

Wat neem je mee?

 • je hebt een technische achtergrond;
 • (veel) ervaring met dit werk is een voordeel;
 • je vindt het leuk en bent in staat om (kleine) reparatiewerkzaamheden te verrichten;
 • je bent secuur;
 • je hebt een flexibele instelling en je vindt het niet erg om af en toe ook op afwijkende tijden te werken;
 • je hebt een (klein) vaarbewijs.

Werken bij K3Delta

K3Delta is al ruim 90 jaar lang een begrip als het gaat om het winnen van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we zand en grind voor de Nederlandse bouwsector. En we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben voor de bouw. Door de zandwinning creëren we ook waterrijke woon- en recreatiegebieden en werken we aan hoogwaterveiligheid. K3Delta heeft ruim 50 medewerkers en ons kantoor vind je in Andelst. K3Delta maakt onderdeel uit van de K3 organisatie. 

Onderdeel van de K3 organisatie

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie. De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers en heeft vijf ondernemingen, waarvan K3Delta er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.   

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Geluk (Manager Baggertechniek) via 024 348 88 00 of via j.geluk@k3delta.nl.   

Je kunt je sollicitatie per e-mail sturen naar Paul van Hoeven (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl.