In een fijn team werken én werken in de buitenlucht op de mooiste plekken van ons land. Als dit je aanspreekt, dan is een baan bij K3Delta iets voor jou! Wij zijn op zoek naar: WTB monteurs voor onze verschillende zandwinlocaties.

Content Paragraphs

Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs voor onze zandwinningsinstallaties. Het is de bedoeling dat je komt te werken op een vaste locatie maar het is mogelijk dat je ook op andere locaties komt te werken. Onze zandwinningen liggen in het rivierengebied tussen de Duitse grens en Tiel.

Geen dag is hetzelfde en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Klinkt dit interessant?

Jouw dag

Je begint de dag met koffie in de kantine met jouw collega’s. Daarna maak je een ronde over de zandklasseerinstallatie. Je kijkt de hele installatie goed na. Samen met je collega’s overleg je wat er moet gebeuren aan onderhoud of reparatie van de installatie. In deze functie krijg je veel vrijheid. Jij zorgt er samen met je collega-monteurs voor dat de installatie goed onderhouden wordt en alle mechanische, hydraulische en pneumatische storingen worden opgelost. Vandaag vervang je de tandwielkast van de grindwasser. Daarna word je naar de zandzuiger geroepen. De zandzuiger ligt in het water en zorgt ervoor dat het zand van de bodem van de plas wordt opgezogen. Vervolgens wordt het zand via persleidingen naar de installatie getransporteerd. Heeft de zandzuigermachinist een probleem met de boosterpomp? Dan vaar je met een collega er naartoe en samen verhelpen jullie het probleem.

In de middag smeer je op de installatie wat lagers en ververs je de olie van de tandwielkasten. Daarna werk je de onderhoudslogboeken bij. Met de locatiebeheerder bespreek je nog een paar verbetervoorstellen. Aan het einde van de dag maak je samen met je collega’s het terrein schoon, zodat je de volgende dag weer schoon kunt beginnen!

Wie ben jij?

 • Je hebt MBO werk- en denkniveau;
 • een BBL stage, als WTB monteur, is ook mogelijk;
 • je hebt energie om lekker buiten aan de gang te gaan;
 • een enthousiast persoon die graag nieuwe dingen wil leren!
 • ervaring is niet nodig; belangrijk is dat je interesse hebt in techniek;
 • een positieve mindset; voor alles is een oplossing!

Wij bieden jou:

 • Een baan bij een ondernemend, groeiend bedrijf met fijne collega’s;
 • werken in de buitenlucht op grote zandwininstallaties;
 • opleidingen en trainingen;
 • werktijden in onderling overleg;
 • een goede pensioenregeling ondergebracht bij het BpF bouw;
 • 20 vakantiedagen en 10 ADV dagen;
 • een uitdagende functie met veel zelfstandigheid.

Maak alvast kennis

Collega Jos vertelt je graag alvast meer over het werken bij K3Delta Zand & Grind. "Ja, je krijgt smerige handen, maar de vrijheid die je hier hebt, is ongelooflijk fijn. We werken samen in een klein en hecht team. Elke dag is het een verrassing wat je tegenkomt. Dan is er bijvoorbeeld ineens een lager of rol kapot. Deze moet ik direct repareren of vervangen om te voorkomen dat de installatie stil ligt. Het kan dus best hectisch zijn, maar ik zeg altijd ‘rustig blijven en vooraan beginnen’. Het mooie aan K3Delta vind ik dat je altijd jouw eigen ideeën kwijt kunt. Én dat er ook iets mee wordt gedaan. Zo blijf je zelf ook creatief in het zoeken naar oplossingen.”

Over K3Delta Zand & Grind

K3Delta is al ruim 90 jaar lang een begrip als het gaat om het winnen van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we zand en grind voor de Nederlandse bouwsector. En we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben voor de bouw. Door de zandwinning creëren we ook waterrijke woon- en recreatiegebieden en werken we aan hoogwaterveiligheid. K3Delta heeft ruim 50 medewerkers en ons kantoor vind je in Andelst. K3Delta maakt onderdeel uit van de K3 organisatie.

Onderdeel van de K3 organisatie

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie. De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers en heeft vijf divisies, waarvan K3Delta er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.  

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Willem van de Kamp jr. (Hoofd Productie & Techniek) via telefoonnummer 06 51 78 45 28 of via jw-jr.vandekamp@k3.nl. Je sollicitatie mag je sturen naar Paul van Hoeven (HR Adviseur) via werkenbij@k3.nl. Of vul het sollicitatieformulier in.