Werk je graag in de buitenlucht en ben je een vakkundige shovelmachinist? Kom dan werken bij TLC!

Content Paragraphs

Over TLC

Tielse Loswal Combinatie (TLC) zorgt voor de op- en overslag van bulkgoederen (zand en grind). Daarnaast verzorgen wij voor- en natransport van allerlei materialen en voeren wij losactiviteiten op iedere gewenste locatie uit. Wij hebben de beschikking over diverse overslagmachines met verschillende capaciteiten. TLC is gevestigd in Tiel, aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Je komt te werken in een klein, gezellig team bestaande uit zes medewerkers.

Werkzaamheden

Als shovelmachinist ben je belangrijk voor ons, want het laden en lossen van zand en grind op onze loswallen vormt de kern van ons bedrijf. Jij zorgt er op onze locatie in Tiel voor dat schepen en vrachtwagens worden gelost en geladen en de pompcentrales worden voorzien van grondstoffen. Bovendien zorg je er samen met de kraanmachinist voor dat de locatie er opgeruimd bij ligt.

Om deze werkzaamheden goed uit te kunnen voeren is het van belang dat je de opleiding machinist S.B.W. of een soortgelijke opleiding hebt gevolgd. Veel werkervaring als shovelmachinist is ook voldoende. Om aan de slag te gaan is een VCA certificaat noodzakelijk. Heb je die niet, dan zorgen wij ervoor dat je het certificaat kunt behalen. Verder heb je een flexibele instelling en kun je zowel zelfstandig als in een team werken.

Meer weten?

Wil je meer weten over de functie en de organisatie? Neem dan contact op met René Harteman van TLC via 0344 618 323 of via r.harteman@harteman.nl.

Solliciteren? Je cv kan je mailen naar Ella Arts van de afdeling Personeelszaken via werkenbij@k3.nl.  

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.