Locatie: Amsterdam

Wil jij deel uitmaken van een enthousiast team en samen met je collega's de fabriek, vrachtwagens en binnenvaartschepen bevoorraden? Dat kan op een geweldige locatie in het havengebied van Amsterdam! Als jou dit aanspreekt, dan is een baan bij K3DEME iets voor jou! 

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Als gedreven shovelmachinist ben je van onschatbare waarde in ons productieproces en werk je samen met je collega’s om de fabriek te voorzien van het zand en grind dat wordt gelost door zeeschepen bij K3DEME.  

In deze dynamische rol ben je niet alleen verantwoordelijk voor het laden en lossen van zand en grind. Je speurt ook naar mogelijkheden om ons werkproces te optimaliseren. Met jouw oog voor detail signaleer je afwijkingen en draag je bij aan een continu verbeterende werkomgeving. Bij K3DEME draait het om flexibiliteit en teamwork. Naast jouw rol als shovelmachinist sta je open om bij te springen op andere terreinen, waardoor geen dag hetzelfde is en nieuwe uitdagingen altijd om de hoek liggen. 

Bekijk hier alvast jouw toekomstige werkplek!

Wij bieden jou:

  • De kans om deel uit te maken van een gedreven en hecht team op een dynamische locatie in het Amsterdamse havengebied waar je gaat werken met goed materieel voor de verwerking van zeegrind; 

  • een informele werksfeer waarin we jouw groei en ontwikkeling stimuleren; 

  • een uitdagende functie met afwisselende werkzaamheden;  

  • ploegentoeslagen voor het werken in een tweeploegendienst; 

  • een goede pensioenvoorziening volgens het BpF Bouw en Infra; 

  • toepassing van de cao Bouw en Infra, zodat je profiteert van goede arbeidsvoorwaarden die jouw inzet waarderen. 

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een shovelmachinist-certificaat of bent bereid om deze te behalen; 

  • je weet van aanpakken en kan zowel in teamverband als zelfstandig werken; 

  • ervaring als shovelmachinist is een pluspunt, maar geen vereiste; 

  • momenteel werk je in een dagdienst, maar je bent in de toekomst flexibel en bereid om over te stappen naar een tweeploegendienst. 

Over K3DEME

K3DEME is een samenwerkingsverband tussen K3Delta, een vooraanstaande grondstoffenwinnaar, en het Belgische DEME. Wij winnen zeegrind op de Noordzee en verwerken dit in onze fabriek in Amsterdam tot verschillende soorten zand en grind, essentieel voor de bouwsector. In ons team heerst een informele en prettige werksfeer en biedt volop mogelijkheden tot groei. 

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem contact op met John Thoonen via telefoonnummer 06-51525764 of stuur een e-mail naar j.thoonen@k3delta.nl.  

Jouw sollicitatie mag je mailen naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl. Of vul het formulier hieronder in. We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk 1 juli 2024.