Ben jij klaar om je leidinggevende capaciteiten en technische kennis in te zetten op een fantastische plek in Nederland? Dan zijn wij op zoek naar jou!  

Wij hebben een mooie functie voor een locatiebeheerder (40 uur) op onze zand- en grindlocatie Gendt, vlakbij Nijmegen. 

Content Paragraphs

Wat ga je doen?

Als locatiebeheerder ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van één van onze zand- en grindlocaties en de medewerkers die op de installatie werkzaam zijn. In deze rol zorg jij ervoor dat de zand- en grindlocatie de gewenste kwaliteit levert. Dagelijks bewaak je de kwaliteit en veiligheid en het arbo- en milieubeleid. Je bent verantwoordelijk voor de planning zodat de levering van zand aan schepen en vrachtwagens efficiënt verloopt. Ook zorg je voor de administratieve afhandeling hiervan. 

Als locatiebeheerder werk je samen met meerdere omliggende zand- en grindlocaties.

Wij bieden jou:

 • Een salaris tussen de € 3.300,- en € 4.200,- bruto per maand (op basis van 40 uur). 
 • Een informele en prettige werksfeer waar jouw input wordt gewaardeerd en gestimuleerd. 
 • Volop ruimte voor nieuwe initiatieven en innovatie, waar je de vrijheid krijgt om te groeien en je creativiteit te uiten. 

 • Aandacht voor jouw persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit, omdat we geloven dat jij het verschil maakt. 
 • Een goede pensioenvoorziening volgens bpfBOUW.
 • Toepassing van de cao Bouw en Infra, zodat je kunt profiteren van goede arbeidsvoorwaarden die jouw inzet waarderen. 

Verantwoordelijkheden

 • Het aansturen van de dagelijkse productieplanning. 
 • Je stuurt de collega’s op de locatie aan, zoals de zandzuigermachinist, monteur, shovelmachinist en operator. 
 • Toezicht houden op het productieproces. 
 • Waarborgen van de juiste kwaliteit van de producten. 
 • Verantwoording dragen voor de administratieve productiegegevens. 
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor bezoekers op de locatie. 

Jij bent een echte teamplayer. Zo werk je regelmatig samen met de ondersteunende diensten op het gebied van personeel, kwaliteit en techniek vanuit het hoofdkantoor in Andelst. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Productie en Kwaliteit.

Wie ben jij?

 • Bij voorkeur heb je ervaring in het aansturen van een team. 
 • Je bent technisch onderlegd en klaar om jouw passie voor techniek toe te passen.
 • Je geniet ervan om veel buiten, in de natuur, te werken. 
 • Je bent gewend om te werken in een omgeving waar flexibiliteit vereist is. 
 • Het werken in ploegen is voor jou geen enkel probleem (07:00 uur tot 15:00 uur en van 11:00 uur tot 19:00 uur). Ook het af en toe werken op een zaterdag vind je prima.

Maak alvast kennis

Jos van Dillen: "De vrijheid die je hier hebt, is ongelooflijk fijn. We werken samen in een klein en hecht team. Elke dag is het een verrassing wat je tegenkomt. Het kan dus best hectisch zijn, maar ik zeg altijd ‘rustig blijven en vooraan beginnen’. Het mooie aan K3Delta vind ik dat je altijd jouw eigen ideeën kwijt kunt. Én dat er ook iets mee wordt gedaan. Zo blijf je zelf ook creatief in het zoeken naar oplossingen.” 

Over K3Delta Zand & Grind

K3Delta is een begrip als het gaat om het winnen van grondstoffen. Al ruim 90 jaar lang zijn wij actief in het winnen en verwerken van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we onmisbare grondstoffen voor de Nederlandse bouwsector. Maar we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. Door de winning maken we ook nieuwe natuur- en recreatiegebieden mogelijk. En we beschermen ons land tegen hoogwater.

Ben jij klaar om de wereld van morgen vorm te geven?

Bij K3Delta werken we samen aan een duurzame toekomst. Nieuwsgierigheid drijft ons om te blijven ontwikkelen en innoveren, zowel in onszelf als in onze projecten. Wij zijn op zoek naar mensen met liefde voor het vak die willen bouwen aan een betere toekomst. Wederzijds respect is voor ons de basis van waaruit we werken, met oog voor elkaar, zoals je mag verwachten van een familiebedrijf.

Duurzame stappen zetten, is zo makkelijk nog niet. Bekijk hier de video van collega’s Richard en Philipp die vertellen over de uitdagingen waar we voor staan. En welke stappen al zijn gezet.

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem contact op met John Thoonen via telefoonnummer 06-51525764 of stuur een e-mail naar j.thoonen@k3delta.nl

Jouw sollicitatie mag je mailen naar Eline Glatz (HR Business Partner) via werkenbij@k3.nl. Of vul het formulier hieronder in. We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk maandag 13 mei 2024.