Zelfstandig peilingen uitvoeren met een hypermoderne peilboot én dat ook nog eens doen op de mooiste plekken van ons land. Lijkt dat je wat? Dan is een baan als surveyor bij K3Delta iets voor jou! Wij hebben een mooie vacature voor een (hydrografisch) surveyor (32-40 uur per week).  

Content Paragraphs

Jouw dag

Je start je dag met het voorbereiden van de hydrografische- en surveytechnische werkzaamheden. Dit doe je zodat alle buitenmetingen op het water met de multibeam peilboot volgens plan kunnen worden uitgevoerd. Daarnaast denk je mee aan de opstelling van de meetplannen en de meetmethode. Je werkt op veel verschillende plekken in het land, net waar je collega’s je nodig hebben. Na het peilwerk verwerk je de meetgegevens en bereken je de hoeveelheden. Dit communiceer je aan de betrokken collega’s. Want waar jij klaar bent, hebben je collega’s de informatie waar ze verder mee kunnen. Je rapporteert aan de manager baggertechniek. Met hem bespreek je de planning en de verdere uitvoering van de verschillende meetopdrachten.  

Is er een storing aan de surveyapparatuur aan boord van de zandzuigers, dan los je die gezamenlijk met een collega op. Ook zorg je voor het kalibreren van de meet- en positioneringsapparatuur aan boord van de zandzuigers. En natuurlijk zorg je voor een veilige werkomgeving, voor jezelf en voor je collega’s.

Wie ben jij?

 • Je hebt een MBO-/HBO opleiding gevolgd richting hydrografie/geodesie/landmeetkunde of je hebt relevante werkervaring; 

 • je bent bekend bent met multibeam, singlebeam, landmeettechnieken en het is een pre als je ervaring hebt met survey software pds2000; 

 • je hebt een rijbewijs E achter B; 

 • je bent in het bezit van minimaal klein vaarbewijs 1. Klein vaarbewijs 2 is een pre; 

 • je hebt een marifoon certificaat of bent bereid om deze te halen; 

 • je hebt een VOL-VCA of de bereidheid om deze te verkrijgen; 

 • het is een pre om een drone-licentie te hebben: open categorie A1-A3 en A2, of je bent bereid om deze te halen.  

Wij bieden jou:

 • een baan bij een ondernemend, groeiend bedrijf met fijne collega’s; 

 • een uitdagende functie met veel zelfstandigheid; 

 • een bruto maandsalaris afhankelijk van opleiding en werkervaring; 

 • afwisselend werk zowel binnen als buiten;  

 • opleidingen en trainingen; 

 • werktijden in onderling overleg; 

 • een goede pensioenregeling ondergebracht bij het BpF Waterbouw;  

 • een dertiende maand. 

Over K3Delta Zand & Grind

K3Delta is al ruim 90 jaar lang een begrip als het gaat om het winnen van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we zand en grind voor de Nederlandse bouwsector. En we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben voor de bouw. Door de zandwinning creëren we ook waterrijke natuur-, woon- en recreatiegebieden en werken we aan hoogwaterveiligheidsprojecten. K3Delta heeft ruim 50 medewerkers en ons kantoor vind je in Andelst. K3Delta maakt onderdeel uit van de K3 organisatie. 

Onderdeel van de K3 organisatie

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie. De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf met ruim 200 medewerkers en heeft vijf ondernemingen, waarvan K3Delta er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.   

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Geluk (Manager Baggertechniek) via telefoonnummer 06 51 62 38 23 of via j.geluk@k3delta.nl. Je sollicitatie mag je sturen naar Paul van Hoeven (HR adviseur) via werkenbij@k3.nl. Of vul het sollicitatieformulier in.