Al 90 jaar maatgevend

K3Delta is actief in het winnen en verwerken van zand en grind. Elke dag weer, al 90 jaar lang. Zo leveren we essentiële grondstoffen voor elke gewenste toepassing in de industrie, bouw, sport en recreatieve sector. We mogen dus best zeggen dat we verstand hebben van zand en grind. Expertise die we graag voor u laten werken. Kennis en ervaring die we ook inzetten voor duurzame gebiedsontwikkeling in Nederland. Want voor wat de natuur ons geeft, geven we graag iets terug.

Content Paragraphs

Ook voor uw toepassing

Heeft u industriezand nodig voor de productie van beton en asfalt? Of zoekt u grondstof voor grond-, weg- en waterbouw? U vindt bij K3Delta de juiste zand- en grindsoorten voor iedere gewenste toepassing. Ook voor funderingsmateriaal voor bijvoorbeeld (kunstgras)sportvelden, sculptuurzand, golfbunkerzand en manegebakzand kunt u bij ons terecht. Wat u ook bij ons uit voorraad bestelt, of speciaal laat samenstellen, onze producten voldoen altijd aan de eisen die voor uw toepassing gelden.

We leveren ook bij u in de buurt

Met ons uitgebreide transport-, op- en overslagnetwerk zijn we in staat onze producten snel door heel Nederland te leveren. Dat geeft zekerheid én scheelt transportkosten. Meestal kunnen we direct uit eigen voorraad leveren. Afhankelijk van het volume dat u wenst, geldt: vandaag besteld is morgen geleverd.

Alleen de beste kwaliteit

We verwerken en leveren alleen zand- en grindsoorten en andere grondstoffen die voldoen aan de strenge eisen voor uw toepassing. Onze certificeringen en Declaration of Production (DoP) geven u die garantie. En we kunnen u verzekeren dat kwaliteitsbewaking in ons hele productieproces centraal staat. We staan bewust stil bij hoe we werken en de impact op het milieu. Wat doen we goed en wat kan of moet nog beter? Dat laten we graag beoordelen en monitoren we continu en zorgvuldig. Zo garanderen we u de beste kwaliteit.

Duurzaamheid voorop

Bij K3Delta werken we met wat de natuur in Nederland ons te bieden heeft. Dat schept natuurlijk ook verplichtingen. We willen onze bedrijfsvoering dan ook zo snel mogelijk CO2-neutraal maken. Als eerste zand- en grindproducent ter wereld ontvingen we al een CSC-duurzaamheidsverklaring. We investeren in elektrisch aangedreven apparatuur die het milieu zoveel mogelijk ontlasten. Ook werken we aan duurzame innovaties die zandwinning op locaties helemaal zelfvoorzienend maken. Onze weide met zonnepanelen bij de Lingemeren is daar een mooi voorbeeld van.

Waar wij werken, ontstaat iets moois

We winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben in ons dagelijks leven. Het geeft ook letterlijk ruimte om onze leefomgeving opnieuw in te richten en te verbeteren. Waarbij we altijd kijken naar het ideale evenwicht tussen ecologische en maatschappelijke belangen. Natuurbewust winnen noemen we dat. Daarvoor hebben we een Natuurbewust winnen protocol opgesteld dat voor elk project de leidraad is. En zo hoort het wat ons betreft. Zo ontstaan mooie waterrijke woon- en recreatiegebieden waar nieuwe flora en fauna een kans krijgen. We werken daarvoor samen met alle betrokkenen. Van overheden tot ondernemers, natuur- en milieuorganisaties en omwonenden.

Samenwerken zit in onze natuur

K3Delta maakt deel uit van de K3-organisatie. Vijf ondernemingen die Nederland met elkaar nóg mooier maken. Door samen te werken aan creatieve en innovatieve oplossingen met waarde voor mens, dier en landschap. Voor nu en voor de toekomst.

Images
Bottom section wrapper

Werken bij K3Delta

Wil je ook met de beste mensen samenwerken aan bijzondere projecten? Bekijk onze vacatures. Open sollicitaties zijn altijd welkom! Stuur daarvoor een mail naar Ella Arts (HR-adviseur), via: werkenbij@k3.nl