Onderdeel uitmaken van een fijn team én werken in de buitenlucht op de mooiste plekken van ons land. Als dit je aanspreekt, dan is een baan bij K3Delta iets voor jou! Wij zijn op zoek naar WTB monteurs voor onze verschillende zandwinlocaties.

Content Paragraphs

Jouw dag

Je begint de dag met koffie in de kantine met jouw collega’s. Daarna maak je een ronde over de zandklasseerinstallatie. Je kijkt de hele installatie goed na. Samen met je collega’s overleg je wat er moet gebeuren aan onderhoud of reparatie van de installatie. In deze functie krijg je veel vrijheid. Jij zorgt er samen met je collega-monteurs voor dat de installatie goed onderhouden wordt en alle mechanische, hydraulische en pneumatische storingen worden opgelost. Vandaag vervang je de tandwielkast van de grindwasser. Daarna word je naar de zandzuiger geroepen. De zandzuiger ligt in het water en zorgt ervoor dat het zand van de bodem van de plas wordt opgezogen. Vervolgens wordt het zand via persleidingen naar de installatie getransporteerd. Heeft de zandzuigermachinist een probleem met de boosterpomp dan vaar je met een collega er naartoe en samen verhelpen jullie het probleem.

In de middag smeer je op de installatie wat lagers en ververs je de olie van de tandwielkasten. Daarna werk je de onderhoudslogboeken bij. Met de locatiebeheerder bespreek je nog een paar verbetervoorstellen. Aan het einde van de dag maak je samen met je collega’s het terrein schoon, zodat je de volgende dag weer schoon kunt beginnen!

Naar wie zijn wij op zoek?

Wij zijn op zoek naar meerdere monteurs voor onder andere de opzet van een flexibel team. Dit team is op meerdere locaties inzetbaar. Maar we zijn ook op zoek naar monteurs die op vaste zandwinlocaties willen werken. Onze zandwinningen liggen in het rivierengebied tussen de Duitse grens en Tiel. Geen dag is hetzelfde en je krijgt veel verantwoordelijkheid. Klinkt dit interessant? Neem dan vooral contact op!

Wat neem je mee?

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Een BBL stage, als WTB monteur, is ook mogelijk;
 • Energie om lekker buiten aan de gang te gaan;
 • Enthousiasme om nieuwe dingen te willen leren! Ervaring is niet noodzakelijk;
 • Een positieve mindset; voor alles is een oplossing!

Wij bieden je:

 • Een baan bij een ondernemend, groeiend bedrijf met fijne collega’s;
 • Werken in de buitenlucht op grote zandwininstallaties;
 • Diverse opleidingen en trainingen;
 • Een bruto maandsalaris afhankelijk van opleiding en werkervaring;
 • Werktijden in onderling overleg;
 • Een goede pensioenregeling ondergebracht bij het BpF bouw;
 • 20 vakantiedagen en 10 ADV dagen;
 • Uitdagende functie met veel zelfstandigheid.

Maak alvast kennis met Paul

"Creatief en technisch denkvermogen vind ik het leukste aan mijn werk. Je probeert eventuele storingen op een snelle maar fatsoenlijke manier op te lossen. Een oplossing komt er altijd. Desnoods bel ik iemand op om even te sparren. Als team proberen wij van iedere dag iets leuks te maken. De lol met elkaar en de uitdagingen waar we met elkaar oplossingen voor vinden maakt dat de dagen omvliegen."

Over K3Delta

Al ruim 90 jaar lang is K3Delta actief in het winnen en verwerken van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we zand en grind aan de Nederlandse bouwsector. Maar we winnen niet alleen zand en grind omdat de bouwsector het zo hard nodig heeft. De zandwinning geeft ook letterlijk ruimte om onze leefomgeving opnieuw in te richten en te verbeteren. Door zand- en grindwinning creëren we waterrijke woon- en recreatiegebieden waar de natuur alle kansen krijgt en werken we aan hoogwaterveiligheid. K3Delta heeft ongeveer 50 medewerkers en ons kantoor vind je in Andelst.

Onderdeel van de K3 organisatie

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie. De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers en kent vijf divisies, waarvan K3Delta er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.

Placeholder image

Enthousiast?

Wil je meer weten over de functie of de organisatie? Neem dan contact op met Jan Willem van de Kamp jr. (Hoofd Productie & Techniek) via telefoonnummer 06 51 78 45 28 of via jw-jr.vandekamp@k3.nl.

Je kunt je sollicitatie sturen naar Ella Arts (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl of vul het sollicitatieformulier in.