Locatie: De Steeg

Heb jij een neus voor kwaliteit? Vind je het leuk om jouw kennis van kwaliteit in te zetten in de wereld van zand en grind? Kom dan werken in ons gedreven team op één van de mooiste rivierlocaties van Nederland; de Havikerwaard vlakbij Arnhem.

Content Paragraphs

Wij hebben een mooie vacature voor een: Laboratorium / Kwaliteitsmedewerker (40 uur). In de Havikerwaard in De Steeg aan de IJssel staat een ingericht grind- en zandlaboratorium tot jouw beschikking. Hier beoordelen en classificeren we de monsters van de verschillende locaties. Je maakt onderdeel uit van een team dat elkaar ondersteunt en eventueel elkaars werkzaamheden overneemt.  

Jouw werkzaamheden

Als laboratorium / kwaliteitsmedewerker bewaak je dagelijks de kwaliteit van inkomende en uitgaande materialen. Op de verschillende productielocaties (veelal gelegen in Gelderland) bemonster je de producten en voer je de vereiste kwaliteitstesten uit. De onderzoeksresultaten verwerk en registreer je in ons kwaliteitssysteem. De resultaten van je metingen koppel je direct terug aan de productielocaties.  

Wie ben jij?

 • Je hebt enige jaren ervaring als kwaliteitsmedewerker of je hebt een diploma toeslagenmaterialen, en werkt en denkt op VMBO 4 niveau; 

 • je hebt interesse in de zandwin- en baggerindustrie; 

 • je bent bereid om opleidingen te volgen die specifiek gericht zijn op deze branche (bijvoorbeeld de opleiding betontechnoloog); 

 • je hebt een flexibele instelling (geen 9 tot 5 mentaliteit);  

 • je beschikt over een probleemoplossend vermogen; 

 • tot slot ben je een teamplayer. 

Wij bieden je:

 • Een uitdagende functie op een mooie buitenlocatie midden in de natuur van de Havikerwaard; 

 • een informele en prettige werksfeer in een klein en professioneel team binnen een ondernemend en groeiend bedrijf; 

 • aandacht voor persoonlijke ontwikkeling (studiemogelijkheden) en vitaliteit;  

 • de beschikking over een VW Caddy bedrijfswagen; 

 • de cao bouw en infra is van toepassing; 

 • een goede pensioenvoorziening volgens het BpF bouw en infra. 

Over K3Delta Zand & Grind

K3Delta is al ruim 90 jaar lang een begrip als het gaat om het winnen van zand en grind. Vanaf onze win- en op- en overslaglocaties leveren we zand en grind voor de Nederlandse bouwsector. En we winnen niet alleen zand en grind omdat we het zo hard nodig hebben voor de bouw. Door de zandwinning creëren we ook waterrijke woon- en recreatiegebieden en werken we aan hoogwaterveiligheid. K3Delta heeft ruim 50 medewerkers en ons kantoor vind je in Andelst. K3Delta maakt onderdeel uit van de K3 organisatie. 

Onderdeel van de K3 organisatie

K3Delta is onderdeel van de K3 organisatie. De K3 organisatie is een veelzijdig bedrijf met ongeveer 200 medewerkers en heeft vijf ondernemingen, waarvan K3Delta er een is. Gezamenlijk werkt de K3 organisatie aan gebiedsontwikkeling door het winnen van de (bouw)grondstoffen zand, grind en klei, het transport ervan, de inname en verwerking van grond en het verzorgen van het complete pakket aan grondboringen en bodemonderzoek.   

Enthousiast?

Wil je meer weten over de organisatie en de functie? Neem dan contact op met John Thoonen (Manager Productie & Kwaliteit) tel. 06-51525764 of per e-mail: j.thoonen@k3delta.nl.  

Jouw sollicitatie mag je mailen naar Paul van Hoeven (HR-adviseur) via werkenbij@k3.nl. Of vul het sollicitatieformulier in.